7 Aralık 2015 Pazartesi

Dünyanın En Büyük Konseri

2
Tarih 31 Aralık 1994. Rio de Janeiro yeni yılı mükemmel bir biçimde karşılamaya hazır. Yeni yıl umutları içine Rod Stewart da bir katkı yapmaya karar verince her şey değişiyor tabii. Ücretsiz konsere tam 3.5 milyon insan katılınca Guinness Dünya Rekorları Kitabı bu konseri tüm zamanların en büyük konseri olarak kayıtlarına alıyor. Stadyum gibi geleneksel bir konser alanı seçmek yerine (ki futbol âşığı bu milletin ciddi anlamda güzel ve büyük stadyumları var) Rod Stewart her zamanki gibi kendi tarzını konuşturuyor ve müzik ziyafetini Copacabana Sahili’nde veriyor. Böylece Rio’daki fakir insanlar da bu yeni yıl güzelliğinden faydalanmış oluyor.
Tahminlere göre 1994 senesinde verilen rock konserine 3.5 milyon insan katıldı. Tüm bu katılımcılarla Rod Stewart’ın yeni yıl coşkusunu yaşadığını, 1995′e doğru 10′dan geriye saydıklarını düşünebiliyor musunuz? Tam bir fenomen!
Bir şey ne kadar büyük olduğunda insan ‘çok büyük’ diyebilir ki? İşte bu konser büyük olasılıkla ‘en büyük’ statüsünü alabilecek cinsten. Üstelik hem o kalabalığın hem de Rod Stewart’ın yerinde olmak muazzam bir duygu olmalı.

SHARE THIS

Author:

Facebook Comment

0 yorum: